Alla inlägg den 16 januari 2013

Av Din Motivation - 16 januari 2013 21:27

 

Träningsskor speciellt löparskor är en färskvara. När du springer belastar du dina knän och fötter med en vikt motsvarande två till fem gånger din kroppsvikt och därför är det viktigt att stötdämpningen i skorna fungerar som den ska. Hållbarheten på löparskor är generellt 2-3 år eller 120-150 mil, men då gäller det att de inte har legat i butikens lager i flera år innan du köper dem. Kontrollera därför skornas datummärkning som du för det mesta hittar på plösen eller på sidan inne i skon innan du köper dem. Är det något som man inte ska spara in på är det skorna oavsett vilken sport du håller på med. Att köpa en sko som inte passar just din fot, kropp eller rätt användningsområde kan straffa sig tillslut och du blir skadad och i värsta fall sluta upp med det du gillar som mest. I sportbutikerna finns det löpband där du kan prova skon både i gång och löpning samtidigt som kunnig personal tittar eller i bästa fall filmar dina steg.

Det är stor skillnad från märke till märke och bara för att din vän är nöjd med ett märke innebär det inte att det märket passar dina fötter och gör dig till en super löpare.


Det är dyrt med bra skor men som sagt spara hellre in på något annat!

Ibland kan det också vara bra att ha två par att varva mellan.


Prova och känn skillnaden!   



Av Din Motivation - 16 januari 2013 20:30

Liv har tjatat om att baka ett recept som hon har hittat i tidningen Fairy. Har provat det förut och det är en del pyssel med det, dubbla kakor med både smörkräm och sylt i, knappast något jag orkar slänga ihop en vardagskväll. Kontrade med att föreslå Dumlekakor och tack och lov, hon nappade.

Det blev lite blandat, några med Fazermint, några med Geisha. + En supermario som kom till för att någon just hade gjort silverblommor och silversolar av resten av formarna.

Trevlig kväll! :)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Vi bloggar om lite av varje som kan förgylla vardagen.

Senaste inläggen

Träning

Styrketräning

Löpning

Spinning

Aktiviteter utomhus

Det var då.....

Favoritplatser i världen

Thailand

USA

Sverige

Gästbok

Arkiv

Kategorier

Vår Motivation & Mera om oss

Carola
Erika

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<<
Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards